Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - chaldama

Pagina's: [1]
1
Speciale onderwerpen / Re: Verlies op crowdfunding, hoe inboeken?
« Gepost op: 26 januari, 2019, 15:11:19 »
Hoi Yvette,
Graag, dank je!
Gr. Marloes

2
Speciale onderwerpen / Re: meewerkende kinderen
« Gepost op: 26 januari, 2019, 12:43:16 »
Dank je Yvette, ga ik doen!

3
Speciale onderwerpen / Re: meewerkende kinderen
« Gepost op: 23 januari, 2019, 19:22:48 »
Hallo Yvette,
Zelf zit ik hier ook aan te denken voor mijn dochter van 16 die af en toe helpt met teksten en producten toevoegen aan de websites die ik ontwikkel. De rompslomp weerhoudt me alleen nog een beetje. Ik las dat je zelfs studiekosten zou mogen aftrekken? https://www.countus.nl/belasting-besparen-neem-je-kinderen-in-dienst-van-je-bedrijf/
Zou je mij hierbij ook willen helpen? Geen idee of je via dit forum privé berichten kunt sturen. Ik hoor graag aan welke kosten ik moet denken.
Met vriendelijke groet,
Marloes de Heer

4
Speciale onderwerpen / Verlies op crowdfunding, hoe inboeken?
« Gepost op: 23 januari, 2019, 19:15:10 »
Goedenavond,
Helaas moet ik een bedrag gaan afboeken op mijn crowdfunding rekening, omdat dit niet meer geïnd kan worden. Hoe verwerk ik dit in Acumulus? Ik heb een aparte rekening voor Crowdfunding in Acumulus waarin ik steeds de rente, kosten en inleg en opname wegboek. Ik zorg ervoor dat mijn jaaropgave klopt met wat ik in Acumulus heb staan. IK weet niet alleen niet waar ik het verlies tegen weg moet laten vallen. Hopelijk weet iemand raad.
Met vriendelijke groet,
Marloes de Heer

Pagina's: [1]