Hallo Gast

Ideetje voor een template Tweede Herinnering

  • 0 Reacties
  • 3533 Gelezen
Ideetje voor een template Tweede Herinnering
« Gepost op: 19 augustus, 2013, 09:54:04 »
We zitten een beetje te worstelen met traag betalende klanten. Bij een beetje browsen viel mij op dat er best wel mogelijkheden zijn om er wat druk op te zetten, zie ook http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/wetswijziging/aanpassing-regels-betalingstermijnen.
Misschien kan er een tweede herinnering worden gebouwd met nieuwe velden (met een berekening zoals bijvoorbeeld in deze website: http://www.incassokostenberekenen.nl)
Geachte [aanhef],

Volgens onze administratie is factuur [factuurnummer] van [factuurdatum] nog niet betaald terwijl de betalingstermijn van [betalingstermijn] is verlopen. U heeft ook niet binnen [herinneringstermijn] gereageerd op mijn herinnering d.d. [11-08-2013].

Wij zijn nu genoodzaakt de wettelijke rente in rekening te brengen. Deze bedraagt voor deze factuur per heden [€ 34,84]. We verzoeken u het factuurbedrag met deze kosten te verhogen.

Mocht u alsnog niet binnen [herinneringstermijn] betalen, dan zullen wij de incassoprocedure starten. De kosten daarvoor bedragen [€ 607,61] plus de wettelijke rente.

Bijgaand treft u een herinnering aan exclusief de hierbovengenoemde extra kosten.

Indien u vragen hebt over deze factuur, verneem ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

xxx