Hoofdmenu

Urenregistratie

Gestart door pvdvossen, 28 oktober, 2013, 22:06:24

Vorige topic - Volgende topic

pvdvossen

Hey Bert,

Ik hield m'n uren voorheen altijd bij in excel (zie eerste bijlage), maar kwam erachter dat het ook in Acumulus zit en wil er graag gebruik van maken, zeker omdat er rechtstreeks een factuur van gemaakt kan worden.
Is er misschien een mogelijkheid de urenregistratie wat uit te breiden? Persoonlijk vind ik het makkelijker in te geven hoe laat ik begonnen ben en hoe laat geeïndigd, gevolgd door eventuele inactiviteit tussendoor. Wellicht dat een timestamp een optie is? Zodat je Acumulus aan kan geven hoe laat je begonnen ben, en vervolgens een nieuwe timestamp de eindtijd bepaald. Dit is wellicht met langere perioden toch niet zo handig ivm verlopen van sessies, maar voor facturatie per minuut wel handig.

Tevens vond ik een hele vreemde bug in de link van de urenregistratieregel na invoering, bij het aanklikken van de regel op de titel van de regel (bijlage 2. echt alleen op de letters, dus niet ernaast in dezelfde <td>) kom ik in de registratieregel terecht met de juiste weergave van mijn uren 'per uur'. Klik ik echter een ander gebied aan op de regel (bijlage 3), zijn mijn uren per uur gelijk aan de aantal omgerekende minuten (bijlage 4).

Verder was ik onder 'Uren-registratie' een paar minuten op zoek naar de knop 'Maak dossier aan', waarna ik de gele balk tegenkwam met de uitleg hoe ik deze moet registreren (via relaties). Is het niet makkelijker om de dossiers ook in dit scherm aan te kunnen maken?


Na dat gezeur van mij (in het echt ben ik best aardig hoor) wil ik nog even kwijt dat ik Acumulus verder met veel plezier en gemak gebruik en het daarom ook anderen aanraad (waardoor je binnenkort een nieuwe klant 'Remixcrew' mag verwelkomen).


Mvg. Pim van der VossenEDIT: Oja, de locatie waar ik de werkzaamheden uitvoer kan ik niet kwijt.. (alleen in tekstvak, maar die komt niet op factuur denk?)

Bert-Jan

Kun je mij in een mailtje jouw accountnummer sturen?

Dan ga ik even kijken.
Bert-Jan Wiegeraad (klantenservice@acumulus.nl)

pvdvossen

Ik heb nog even een keer gekeken, het probleem ligt anders. Het gaat niet om de plek waarop ik klik, maar om de plek waar m'n muis zich bevindt. Bij de hover van het venster wat zich opent ververst het veld met de 'uren'.

pvdvossen

Maar behoort de uitbreiding van deze functie tot de opties? Zoals het ingeven van begin- en eindtijd en locatie?

Bert-Jan

Ik zou graag eerst het probleem willen reproduceren. Kunnen we een keer bellen?
Bert-Jan Wiegeraad (klantenservice@acumulus.nl)