Hoofdmenu

Uitleg gevraagd. Wie maakt mij wegwijs in Acumulus

Gestart door huttenmansfeld, 02 oktober, 2014, 17:22:41

Vorige topic - Volgende topic

huttenmansfeld

Ik werk reeds een jaar met Acumulus en gebruik het nu alleen om rekeningen te versturen, maar het lukt me nog niet om Rabobank cijfers in te laten lezen en bij Saldo-overzicht, Verlies- & winstrekening, verzonden rekeningen weet ik mij geen weg.

Ik heb geen tijd/ energie om dit zelf uit te dokteren en ben dus op zoek naar een persoon die mij 'live' wegwijs kan maken in ca 3 uur. Graag iemand die kan luisteren en didactisch vaardig is. Locatie is Leiden. Graag reactie met prijsstelling.

roodveldt

Het programma is niet erg moeilijk, maar op sommige punten ook niet erg intuïtief.

Als je er zo weinig gebruik van maakt, zal het lastig zijn om het goed onder de knie te krijgen. Misschien kun je dan beter jouw (beperkte) administratie uitbesteden..... Misschien is hier iemand die dat er voor jou bij wil doen!

Als je wilt kan ik je wel een keertje helpen. Maar het is handig om dat ter plaatse te doen, niet via de telefoon/internet. Ik kan wel een keertje langskomen als ik in de buurt ben.

Maar er zullen hier vast ook wel anderen zijn die je willen helpen. En er zijn natuurlijk professionals!

Groet,
Henri

Guido

Ik neem aan dat je de online handleiding (https://wiki.acumulus.nl/index.php?page=beginnen-met-acumulus) en de mogelijkheid tot het volgen van de introductie-cursus (https://www.siel.nl/agenda.php) al gezien hebt?

huttenmansfeld

Dag Henri,
Dank voor je reactie,
Het programma kan dan wel niet moeilijk zijn, maar ik weet mijn weg ondanks een introductietraining toch niet te vinden.
Een administratiekantoor heb ik al. Maar wilde zelf meer inzicht krijgen in mijn geldstromen.
Persoonlijke leerervaring on the job (niet in een groep) is wat ik wens.
Ik heb inmiddels een reactie van een professionele partij die aangeeft online te kunnen begeleiden.
Wacht het kostenplaatje daarvan even af.
GroetGuido

Waarschijnlijk heb je inmiddels iemand gevonden of ben je zelf druk in de weer. Voor diegenen die nog op zoek zijn is er op: https://www.siel.nl/boekhouders.php een lijstje met boekhoudkantoren die Acumulus ondersteunen.