Hallo Gast

WooCommerce en Subscriptions

  • 2 Reacties
  • 6011 Gelezen
WooCommerce en Subscriptions
« Gepost op: 24 oktober, 2017, 12:59:45 »
Ik heb een WooCommerce Webshop waarin ik abonnementen verkoop. De pdf-factuur wordt vanuit Acumulus gestuurd. Dat werkt op zich allemaal prima.
Ik vraag me alleen af hoe ik op de factuur kan krijgen dat het om een betaling over een periode gaat of dat een herhalende periode gaat?
Eigenlijk is de vraag dus, hoe krijg ik extra gegevens op de factuurregel mbv velden die ook op het product staan/in de subscription?

Re: WooCommerce en Subscriptions
« Reactie #1 Gepost op: 24 oktober, 2017, 13:43:57 »
Alle properties en methods van producten en orderregels kun je naar Acumulus versturen. Door het gebruik van veldreferenties kun je dit zelfs zelf instellen. Lees hiervoor de helptekst op het geavanceerde instellingenformulier. Als blijkt dat die extra gegevens niet in het product zelf staan - bv. bij woocommerce_bookings is het product de accommodatie en staat de boekingsperiode niet in het product maar in een aparte boekingspost - wordt het wat lastiger en is er maatwerk nodig of voegen wij het toe aan de koppeling zelf. Stuur in dat laatste geval een verzoek naar woocommerce at acumulus punt nl. Voor dat eerste komt er binnenkort een voorbeeldmodule waarmee het ontwikkelen van maatwerk teruggebracht wordt tot enkele regels code.

Re: WooCommerce en Subscriptions
« Reactie #2 Gepost op: 24 oktober, 2017, 15:33:34 »
Oops, voor WooCommerce is deze voorbeeldmodule er al: te downloaden vanaf https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,3984.0.html