Hoofdmenu

Wens: factuur verzonden per regel aangeven

Gestart door 12appletree, 13 juni, 2019, 12:24:08

Vorige topic - Volgende topic

12appletree

Zo eens per jaar kom ik tot de ontdekking dat ik klanten aanmaan die de factuur helemaal niet gekregen hebben. Oorzaak is veelal dat ik iets niet goed heb gedaan. Wel een factuur aangemaakt, lijstje met werkzaamheden als bijlage toegevoegd maar om de één of andere reden niet de factuur verzonden. Achteraf weet ik dan vaak nog wel dat er iets niet helemaal goed ging.....
Vandaag kwam mijn vrouw (die de administratie doet) tot de ontdekking dat er een factuur na 14 dagen nog niet betaald was, maar ook helemaal niet verzonden.  Onder het tabje 'notities' staat netjes wat er wanneer is gedaan.
Echter, in het overzicht van facturen, staat in rood netjes welke er verlopen zijn (nog niet betaald terwijl de 14 dagen termijn verstreken is), ook is er een icoontje die aangeeft of er een bijlage (document)  bij zit.
Vraag: is het mogelijk middels een icoontje, dat er wordt aangegeven dat de factuur per mail is verzonden? Dan valt het eerder op als dat icoontje ontbreekt.
Dat icoontje mag wat mij aan gaat direct naast de datum van aanmaak komen te staan.

Guido

#1
Edit: dit is inmiddels beschikbaar in Acumulus

Dank voor de suggestie. Ik vind het een prima idee, en het staat ook al even op onze eigen wensenlijst. We zijn er nu actief mee bezig en ik verwacht dat het niet lang zal duren voordat het beschikbaar kan komen.

Gr,
Guido