Hoofdmenu

Veilig videochatten conform AVG

Gestart door JePraktijkOnline, 17 maart, 2020, 18:27:06

Vorige topic - Volgende topic

JePraktijkOnline

Beste mede-Acumulusgebruikers,

Het coronavirus legt ons land voor een groot deel lam. Er wordt geadviseerd zo min mogelijk sociale contacten te hebben en zeker op 1,5 meter afstand. Dat werkt ook door in veel praktijken en ook bedrijven. Een oplossing die in deze dagen door onze klanten (vrijgevestigde psychologen,diëtisten,logopedisten,coaches enz) wordt gebruikt is videochat. Als privacy geen issue is kan dat natuurlijk met "gratis" oplossingen zoals Skype en WhatsApp. Is het belangrijk voor het contact dat hier wel de AVG wordt gevolgd is onze videochatoplossing misschien iets.
Dit is een hele simpele één op één oplossing waarbij niets hoeft te worden geïnstalleerd.
Je logt in op de videochatportal en stuurt de client/klant een linkje naar de pagina waar hij een instructie kan lezen en wachten tot jij beschikbaar bent. Hij klikt op dat moment op een knop en de videochat start.
Dit is ook te koppelen aan de eigen website als dat wenselijk is.

Voor ondernemingen bieden wij dit aan voor 50 eenmalig en 14,95 per maand per gebruiker. Voor praktijken of organisaties die niet BTW-plichtig zijn is dit inclusief BTW.

Meer info is te vinden op https://clientenlogin.nl/videochat/

Met vragen schroom niet ons te bellen of te mailen, dit zien wij als ons kleine steentje bijdragen om het land nog een beetje in de lucht te houden.

Met vriendelijke groet,
Denis de Vries

denis@clientenlogin.nl
024-2403446