Main Menu

Diverse verbeteringen herhaling facturen

Started by gdg161987, 18 December, 2020, 13:48:06

Previous topic - Next topic

gdg161987

Sinds kort maak ik gebruik van Acumulus en gebruik ik ook de module voor het herhalen van facturen. Voor deze module heb ik diverse opmerkingen/verbeteringen:

- Op dit moment moet je op basis van een reeds gemaakte factuur een herhaling inrichten. Het zou fijn zijn als dit ook zonder reeds gemaakte factuur kan. Je kan hierbij denken aan een soort abonnement.
- Op de pagina Factuur-herhalingen is het wenselijk als er een totaaltelling wordt weergegeven van de facturen die ingepland staan. Op die manier heb je snel inzage in de verwachte omzet van de aankomende periode.
- Binnen de herhaling bij het veld Automatisch graag een extra optie inrichten die een conceptfactuur maakt zodat je deze nog kan aanpassen.

Dit was het voorlopig  ;D

Mvg,
Gerard de Groot

mvandenbranden

Beste,

Ik heb ook behoefte aan factuurherhalingen zonder het gebruik van een bestaande factuur.
Ik ontwikkel software & websites. Meestal is de eerste factuur naar de klant een verzamelfactuur met alle werkzaamheden inclusief een abonnement.
Voor de volgende jaren blijft alleen de facturering van het abonnement over, maar niet de hele factuur.
Staat er iets op de planning hiervoor?

Mvg, Miguel

Guido

Zojuist live gegaan: Overzichten -> Abonnementen. Hiermee kun je een standaard-product of dienst periodiek laten terugkomen en automatisch in rekening brengen.