Hallo Gast

Acumulus facturen en pakbonnen

  • 3 Reacties
  • 1033 Gelezen
Acumulus facturen en pakbonnen
« Gepost op: 16 november, 2022, 19:39:05 »
Versie:
16 november 2022, voor versie 7.4.x van de plugins.
We proberen dit document up-to-date te houden, maar je weet hoe dat gaat in de praktijk, dus geen garanties dat dit bij elke verandering meteen bijgewerkt wordt.

Samenvatting:
Acumulus kan facturen en pakbonnen tonen in een browser; laten downloaden; of als pdf document e-mailen. De plugins voor de verschillende webshops bieden vanaf versie 7.4.x meer ondersteuning voor het gebruiken van deze documenten. Dit artikel geeft uitleg over deze documenten en hoe ze in de plugins te gebruiken zijn.

Omdat op dit forum niet met plaatjes in de tekst gewerkt kan worden, zit het artikel in de bijgevoegde pdf. De schermafdrukken en voorbeeldcode zijn van de WooCommerce plugin omdat die het meest gebruikt wordt en de beschreven functies daar ook al het verst geïmplementeerd zijn.

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties? Schroom niet om je inzichten te delen als commentaar onder dit onderwerp op het Acumulus forum.
« Laatst bewerkt op: 16 november, 2022, 19:41:57 door erwin-burorader »

Re: Acumulus facturen en pakbonnen
« Reactie #1 Gepost op: 21 februari, 2023, 15:26:41 »
Beste Erwin,

Bedankt voor het heldere overzicht in de bijgevoegde pdf. Ik zou graag de code implementeren onderaan de pdf, welke een knop toevoegt om de invoice pdf te downloaden in de 'My account' pagina van de klant. In een testomgeving heb ik de code toegevoegd aan functions van het gebruikte Wordpress thema, echter geeft deze code momenteel een critical error. Zou je me hiermee kunnen helpen? Alvast bedankt! Groet, Kjell

Re: Acumulus facturen en pakbonnen
« Reactie #2 Gepost op: 22 februari, 2023, 09:44:43 »
Deze code is onderdeel van de voorbeeldplugin die op dit forum wordt aangeboden (zie https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,3984.0.html). Draaiend in die plugin zal het wel werken. De voorbeeldcode dient wel aangepast te worden aan de omstandigheden, met name dienen niet gebruikte hooks verwijderd te worden.

In een volgende versie van het document zal dit duidelijker vermeld worden.

Re: Acumulus facturen en pakbonnen
« Reactie #3 Gepost op: 23 februari, 2023, 14:29:41 »
Beste Erwin,

Bedankt, het werkt nu.

Fijne dag.

Groet,

Kjell