Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - WiSE

#1
Hallo Guido,

Ik zie duidelijk in het bijgevoegde logbestand, dat de status niet voldoet aan de criteria welke geselecteerd zijn voor het automatisch doorsturen. Deze criteria zijn gebaseerd op de betaling status.
Zoals ik het lees komen de ID nummer van de betaling statussen niet (meer) overeen. Want bijvoorbeeld "Betaling bevestigd" zou bij mij betekenen dat de factuur naar Acumulus zou moeten worden doorgestuurd.

Echter komt, door de ID nummers, dit niet overeen.

Hoop dat je iets aan deze info hebt.
#2
Citaat van: Guido op 10 maart, 2021, 11:57:18
Zou je vanuit de plugin een support-verzoek willen starten? Dan ontvangen we op de klantenservice direct een overzicht van o.a. de versie van de plugin en de versies van jouw serversoftware.

Ik heb zojuist via de plugin een supportverzoek verstuurd.

Alvast bedankt!
#3
Citaat van: Guido op 10 maart, 2021, 14:01:05
Gebruik je de meest recente versie van de plugin? Op dit moment is dat v6.2.0.

Het is inderdaad de laatste versie 6.2.0
#4
Hallo,

Ik heb onlangs mijn Prestashop geupdate naar de versie 1.7.7.1 en nu kom ik tot de constatering dat mijn facturen niet meer worden doorgestuurd naar Acumulus, met alle gevolgen van dien.

Als ik in het log bestand lees, heeft het volgens mij te maken met het feit dat Prestashop waarschijnlijk de bestelling statussen heeft gewijzigd en daarmee hun ID. Want de foutmelding geeft het volgende:
"*INFO*    v1.7.7.1   2021/03/10 - 11:11:19: InvoiceManager::sourceStatusChange(): Factuur voor Order NQNNDWBQK is niet verzonden (reden: verkeerde status: 19 niet in [2,21])"

Kan iemand dit bevestigen? En is er al enig zicht op een update voor de Prestashop module?

Alvast bedankt!

Mvg Wesley