Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - InterOps

Pagina's: [1]
1
Webshopkoppelingen / Re: whmcs cancel invoice
« Gepost op: 05 juli, 2017, 19:58:46 »
Super! Dank je wel voor de tijd Remco!

Gr

Theo

2
Webshopkoppelingen / Re: whmcs cancel invoice
« Gepost op: 05 juli, 2017, 15:55:22 »
Nee ik bedoel dat de factuur er in whmcs wel is, maar in acumulus pas aangemaakt wordt na betaling.... en dat kan na de btw aangiftedatum zijn.3
Webshopkoppelingen / Re: whmcs cancel invoice
« Gepost op: 05 juli, 2017, 15:40:22 »
Klopt, makkelijkste optie zou dan ook zijn om in whmcs alleen facturen door te sturen als ze betaald zijn. Maar dan kan ik bijvoorbeeld nog na de jaarafsluiting of btw aangifte facturen er bij krijgen voor die periode. Dat is niet handig.

Kort gezegd mis ik zegmaar een refund mogelijkheid vanuit whmcs via de api naar acumulus

4
Webshopkoppelingen / Re: whmcs cancel invoice
« Gepost op: 05 juli, 2017, 14:26:41 »
Vervallen mag idd niet, echter in whmcs kan ik niet zomaar refunden. Die knop werkt tegenwoordig pas als er een betaling op is gedaan.

Ik zal een andere werkwijze moeten hanteren, maar vandaar dat ik nog even aan het zoeken ben naar de makkelijkste optie.

Aangezien klanten toegang hebben tot hun facturen zou ik het liefst die facturen aanhouden, anders ontvangen ze facturen met andere nummers dan ze in whmcs terugvinden.

5
Webshopkoppelingen / whmcs cancel invoice
« Gepost op: 05 juli, 2017, 12:54:29 »
zoekfunctie leverde me niets op... of ik kijk er overheen, vandaar dat ik het hier maar eens kom vragen :)

Gisterochtend begonnen met een test van Acumulus. Tot nu toe zeer enthousiast, ook in combinatie met WHMCS.

Echter loop ik tegen een probleem aan wat potentieel veel werk op gaat leveren... Aangezien ik veel doe in de gamehostingwereld, en klanten vaak niet betalen en de dienst laten verlopen ipv opzeggen zit ik vaak met facturen die ik vanuit WHMCS gewoon cancel. In mijn boekhouding en voor de BTW crediteer ik ze maar als ik acumulus koppel aan WHMCS gebeurd dit niet. Liefst zou ik zien dat bij een cancel van een invoice in whmcs de factuur in acumulus gecrediteerd wordt. Eventueel met een andere voorloopcode, anders krijg je dubbele factuurnummers. (zoals ik nu zie als ik in acumulus een factuur aanmaak, en in whmcs ook, ik gebruik default de nummering van whmcs)

Is dit mogelijk? Zo nee, is dit in te bouwen?

Ik hoor graag van jullie. Eventuele tips/tricks zijn ook welkom maar zoals het er nu naar uitziet ga ik na de test een leeg account gebruiken om mijn boekhouding voortaan mee te doen.

Gr

Theo

Pagina's: [1]