Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Boris van der Loos

Pagina's: [1]
1
Nieuwe functionaliteiten / Geen totalen bij offerte
« Gepost op: 11 juni, 2014, 16:54:53 »
Is het mogelijk dat er bij het opstellen van een factuur ook een mogelijkheid komt dat er geen 'totalen' worden afgebeeld? Soms wil ik een offerte opstellen waarin ik meerdere opties wil voorstellen. Voorbeeld: regel 1 kost zoveel (excl. BTW), regel 2 kost zoveel (excl. BTW) etc. Dit komt redelijk vaak voor. Nu wordt dat allemaal opgeteld incl. BTW waardoor de drie opties totaal een grote som vormen. Dit is verwarrend naar mijn klanten toe. Dit zou als keuzemogelijkheid perfect toegevoegd kunnen bij de buitenlandse facturen etc. Ik hoor het graag!

2
Nieuwe functionaliteiten / Overzicht dossiers
« Gepost op: 24 mei, 2012, 11:59:15 »
Ha Bert,

Kan er een bij \'overzichten\' een overzicht komen van dossiers waarbij je kunt selecteren op aanmaakdatum en op actief ja/nee?

Groetjes,
Boris van der Loos

3
Nieuwe functionaliteiten / Opslaan offertes
« Gepost op: 02 december, 2010, 15:17:39 »
Ha Bert,

Kan er misschien in de factuurmodule een knopje bij naast \'tijdelijk opgeslagen facturen\' met \'opslaan offerte\' zodat je je offerte kan opslaan. En dan net zo\'n module erachter zoals \'tijdelijk opgeslagen facturen\' maar dan voor offertes. En als je dan een offerte kan factureren een mogelijkheid erin met \'maak factuur van offerte\'.

Groetjes,
Boris

4
Nieuwe functionaliteiten / Home -venster
« Gepost op: 23 april, 2010, 10:46:38 »
Is het mogelijk om op de pagina \'home\' ook de post \'openstaande facturen\' weer te geven. Dus onder \'saldo\' en \'openstaande debiteuren\'. En als je ook nog het verschil tussen deze twee zou zien heb je helemaal een snel overzicht van je \'toestand\'. Ik hoor het graag!

Later,

Boris
Bloos Reclame

Pagina's: [1]