Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Loekarin

Pagina's: [1]
1
Wens: Bij Overzichten --> Laatste boekingen behalve het veld Factuurdatum ook het veld Betaaldatum zichtbaar maken. Dus als volgorde van de velden: 1) Factuurdatum 2) Betaaldatum 3) Factuurnummer 4) Omschrijving 5) Toelichting en dan de rest.

2
Nieuwe functionaliteiten / Boeking kopieren
« Gepost op: 14 maart, 2016, 10:11:45 »
Ik zou het fijn vinden als er een mogelijkheid komt om Boekingen te kopieren. Bijvoorbeeld als ik een factuur (zakelijke uitgave) invoer, die meerdere factuurregels heeft, moet ik nu voor elke factuurregel een nieuwe boeking aanmaken. Maar eigenlijk blijft alles hetzelfde (leverancier, factuurnummer, datum betaald etc.), alleen de productregel is steeds anders. Stel dat ik 1 factuurregel heb ingevoerd en dan opsla. Dan is het handig als ik daarna kan kiezen tussen 'nieuwe uitgave invoeren', 'boeking openen' en als derde optie: boeking kopieren. Dan kan ik daarna in die kopie alles laten staan, alleen de omschrijving (productregel) wijzigen en opnieuw opslaan.
Stel dat ik bijvoorbeeld een hele reeks kantoorbenodigdheden bestel, en dan een factuur ontvang met bijvoorbeeld 20 factuurregels. Ik wil dit niet allemaal samenvoegen, dus ik wil terug kunnen blijven zien wat ik gekocht heb. Dan is het heel erg onhandig om 20x de hele riedel (leverancier, factuurdatum, factuurnummer, betaaldatum, wel/geen investering etc. etc. etc.) opnieuw te moeten doen.

3
Nieuwe functionaliteiten / Kunnen sorteren op Relatienummer in Relaties
« Gepost op: 13 maart, 2016, 16:20:39 »
Bij relaties mis ik het veld Relatienummer/Leveranciersnummer/Klantnummer. Ik kan wel het veld Kenmerk gebruiken voor dit doel. Maar volgens mij kun je vervolgens niet sorteren op (relatie/leveranciers/klant)nummer. Ook zie ik in het scherm Relaties niet de nummering staan. Als ik nu bij Kenmerk het eerstvolgende relatienummer in wil voeren, dan moet ik eerst op een omslachtige manier opzoeken bij welk nummer ik ook alweer gebleven ben.

4
Vraag & aanbod / Accumulus boekhouder gezocht in Nijmegen e.o.
« Gepost op: 13 maart, 2016, 15:59:32 »
Ik ben op zoek naar een boekhouder die bekend is met Accumulus en hier zelf ook mee werkt, en die mij op weg kan helpen bij het (gaan) gebruiken van Accumulus. Denk aan het bieden van ondersteuning, controleren van boekingen die ik zelf doe, uitleg geven zodat ik zelf kan leren van mijn fouten, bereikbaar zijn voor vragen, verzorgen BTW-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting. Met de mogelijkheid om in het begin mij meer te ondersteunen en begeleiden, en dat af te bouwen als blijkt dat ik zelf goed overweg kan in Accumulus. Wie heeft dit als aanbod en werkt bij voorkeur in Nijmegen of omgeving?

5
Bij Relaties staat nu wel het veld "Adres 2", maar eigenlijk is dat het veld "Adresregel 2", horend bij het eerste adres. Volgens mij is het nu niet mogelijk om echt 2 adressen in te voeren, zoals een vestigingsadres en een postadres (bijv. een postbus-adres). Want dan zou je ook 2x een postcode en woonplaats moeten kunnen invoeren. Ik zou het handig vinden als er in elk geval een onderscheid en aparte invoermogelijkheid wordt gemaakt voor postadres en vestigingsadres.

6
Ik zou het handig vinden als je bij Relaties zelf (door Drag and Drop o.i.d.) de volgorde van de velden zou kunnen veranderen. Ik zou het bijv. prettig en logisch vinden als de velden Email en Website onder elkaar staan, ipv het ene op Blad 1 en het andere op Blad 2. Als je zelf de volgorde van de velden in het invoerscherm kunt aanpassen, kun je dit zo instellen dat je die velden als eerste ziet, die je zelf het meeste gebruikt. Velden die je niet of minder gebruikt, komen dan meer naar achteren (op Blad 2).

7
Nieuwe functionaliteiten / Veld KvK-nummer bij relaties
« Gepost op: 13 maart, 2016, 15:44:09 »
Ik zie dat er bij Relaties niet standaard een veld "KvK-nummer" is. Misschien wel handig om te hebben. Het is in elk geval wat op de meeste facturen standaard vermeld wordt.

Pagina's: [1]