Hallo Gast

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Guido

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 12
201
Excuus. We lopen wat oude zaken na en ik zie dat we zijn vergeten hier te melden dat het inmiddels al een tijd opgelost is.

202
Nieuwe functionaliteiten / Re: Veld KvK-nummer bij relaties
« Gepost op: 13 maart, 2016, 21:54:07 »
Je zou dit bij "Kenmerk" kunnen opvoeren. Waarom wil je het graag bijhouden?

203
Een relatie binnen Acumulus kent altijd maar 1 adres. Relaties met meerdere adressen ziet Acumulus als meerdere relaties.

204
Nieuwe functionaliteiten / Re: Kunnen sorteren op Relatienummer in Relaties
« Gepost op: 13 maart, 2016, 21:50:32 »
Waarom gebruik je niet het relatienummer dat Acumulus automatisch toekent aan de relaties? Dit kun je tonen door dit onder Beheer -> Geavanceerde instellingen aan te vinken.

205
Webshopkoppelingen / Re: Ophalen alle facturen met behulp van de API
« Gepost op: 06 maart, 2016, 12:38:12 »
Ik heb even een email gestuurd naar de plugin-ontwikkelaar om naar dit topic te kijken. We hebben in het verleden wel gesproken over een overzicht in de webwinkel waaraan te zien was of een factuur overgezet was of niet. Hopelijk kan hij hier ook aangeven hoe de vergelijking gemaakt kan worden.

206
Webshopkoppelingen / Re: Ophalen alle facturen met behulp van de API
« Gepost op: 06 maart, 2016, 12:14:18 »
Waarom gebruik je niet de door ons beschikbaar gestelde plugin? ( https://wordpress.org/plugins/acumulus/ ) . Deze plugin zet de factuur over naar Acumulus. Bij een succesvolle overzetting geeft de Acumulus API een entryid terug dat de plugin lokaal opslaat en koppelt aan de order in WooCommerce.

207
Webshopkoppelingen / Re: Ophalen alle facturen met behulp van de API
« Gepost op: 06 maart, 2016, 11:45:23 »
In WooCommerce wordt na het inschieten lokaal het entryid opgeslagen. Misschien heb je ze dus al :)

Wat gaat er niet goed?

208
Webshopkoppelingen / Re: Ophalen alle facturen met behulp van de API
« Gepost op: 06 maart, 2016, 11:32:52 »
Ik zal er eens over nadenken. Importeer je ook automatisch?

209
Webshopkoppelingen / Re: Ophalen alle facturen met behulp van de API
« Gepost op: 06 maart, 2016, 11:22:52 »
Als je "API-codes tonen" aanvinkt dan verschijnt het boekstuknummer (=entryid) in de 6e kolom in het overzicht van verzonden facturen. Met een beetje omweg kun je dit weer exporteren naar CSV om eventueel als PDF uit de API te vissen.

210
Webshopkoppelingen / Re: Ophalen alle facturen met behulp van de API
« Gepost op: 06 maart, 2016, 10:47:48 »
Ik weet niet wat je exact probeert te bereiken, maar als je het boekstuknummer weet kun je met https://www.siel.nl/acumulus/API/Entry/Get_Entry_Details/ de meest zinvolle informatie wel ophalen.

Je kunt eventueel in Acumulus via:

  Beheer -> Geavanceerde instellingen -> API-codes tonen

deze codes in de diverse overzichten in beeld krijgen.

211
Helder. Het was me niet helemaal duidelijk uit het eerste bericht dat het om bij de klant afgeleverde factuur ging. Ik dacht een factuur in de administratie van Acumulus (waar een EUR 0,- factuur niet in de weg staat). De filter-optie die Erwin aandraagt lijkt me dan de juiste route.

212
Wat is er mis met een EUR 0,- factuur ?, en genereert WooCommerce zelf ook een factuur als iets gratis wordt "gekocht" ?

213
Webshopkoppelingen / Re: Verzamelfactuur WHMCS importeren
« Gepost op: 02 februari, 2016, 13:13:30 »
WHMCS maakt bij het gebruiken van de MASS Pay button een nieuwe factuur aan met het totaal van de geselecteerde facturen.
als deze factuur wordt betaald dan wordt die factuur op betaald gezet en ook de geselecteerde facturen.

Dat is fiscaal gewoon helemaal fout, en volgens mij echt niet specifiek voor de Nederlandse belastingregels. De originele 2 facturen dienen, als ze reeds in de boekhouding opgenomen zijn, daar ook weer gecrediteerd te worden.

Als het mogelijk is om op het moment dat MASS Pay in werking treed de originele facturen ook als creditfactuur in te schieten in de administratie dan komt het goed. Als er geen hook/event/trigger of iets dergelijks beschikbaar is in WHMCS hiervoor dan vrees ik dat je tegen een tekortkoming van WHMCS aangelopen bent.

In Acumulus kun je de 2 originele facturen relatief eenvoudig als creditfactuur bijzetten. Open de desbetreffende boekingen, kies tabblad:boeking, kies bij Opties in de pulldown voor: "Kopieer deze factuur credit".

214
Webshopkoppelingen / Re: Eigen homemade-webshop facturen importeren
« Gepost op: 30 januari, 2016, 22:31:11 »
Nog een tip: Escape alle 5 verschillende XML-controle-karakters:

  &
  "
  '
  <
  >

naar html-entities.

Verder: Als je de xml_string methode gebruikt, vergeet dan niet de string te url-encoden voordat je deze aan de API doorgeeft.

215
Webshopkoppelingen / Re: Eigen homemade-webshop facturen importeren
« Gepost op: 30 januari, 2016, 15:29:40 »
In aCumulus (met 1 c ;)) kun je een factuur maar beperkt wijzigen. Je zult de originele factuur als creditfactuur moeten inschieten. De meest eenvoudige methode is om dezelfde factuur nogmaals aan te bieden maar alle factuurregels met -1 te vermenigvuldigen. Vervolgens zet je de nieuwe factuur met de wijzigingen over.

216
Webshopkoppelingen / Re: Eigen homemade-webshop facturen importeren
« Gepost op: 30 januari, 2016, 15:16:34 »
Aanvullend kun je nog per betaalmethode een aparte rekening, kostenplaats en factuursjabloon kiezen. Zeker als betalingen via een betaalprovider lopen is automatisch boeken op de juiste tussenrekening in Acumulus erg praktisch.

217
Webshopkoppelingen / Re: Eigen homemade-webshop facturen importeren
« Gepost op: 30 januari, 2016, 15:12:39 »
Ik heb een homemade online reserverings systeem dat facturen genereert en mailt. Hoe kan ik dit het beste met acumulus koppelen?
Simpel gezegd heb je 2 opties. Je kunt periodiek importeren via een CSV-bestand of automatisch via de API. Met de API heb je meer controle over hoe en volgens welke spelregels je dingen inschiet.

Kan ik de door mijn software gegenereerde factuurnummers en info aan acumulus doorgeven via de API en daarmee in acumulus een nieuwe (gekoppelde) factuur maken met referentie aan mijn software-factuur?
Ja. Hiervoor gebruik je de invoice_add API. Laat: "xml -> customer -> invoice -> number" leeg en vermeld de referentie naar jouw software-factuur in: "xml -> customer -> invoice -> description". Hiermee waarborg je dat er voor de administratie een aaneengesloten nummering is en behoud je de referentie naar de originele factuur. Het maakt het ook makkelijker om extra verkoopkanalen of losse verkoopfacturen in de administratie bij te zetten.

Of moet ik mijn hele software ombouwen en alles via acumulus gaan doen?
Dat is een keuze. Je kunt er voor kiezen om de gegenereerde facturen in de eigen software niet meer uit te sturen maar door Acumulus te laten verzenden. Zie hiervoor het "emailaspdf" onderdeel van de invoice_add API en uiteraard het factuursjabloon in Acumulus.

Hoe werkt dit bij van te voren gegenereerde facturen van bijvoorbeeld WooCommerce?
Goede vraag. De ontwikkelaar van de plugin weet dit vast een stuk beter te vertellen maar volgens mij is het in grote lijnen zo dat je op een bepaald (gekozen) moment de webwinkel software een trigger geeft aan de plugin. De plugin vist info uit de webwinkel-database en zet die door naar de Acumulus API. Voor facturen die al gegenereerd zijn voordat de plugin geinstalleerd was wordt dan gekozen om de factuurstatus tijdelijk te wisselen (naar een status die de klant niet op de hoogte brengt) waarmee de trigger alsnog plaats vind.

Graag wat tips :)
- Maak gebruik van een proefaccount. Vervuil er gerust een stuk of wat om te voorkomen dat je volautomatisch een complete administratie overhoop haalt. Proefaccounts zijn geheel vrijblijvend en worden na verloop van tijd automatisch verwijderd.
- Gebruik emailonerror en emailonwarning bij elke call die je met de API maakt.
- Schakel in Acumulus de API-codes en boekstuknummers in. Zie Beheer -> Geavanceerd. Hiermee krijg je bruikbare codes voor de koppeling makkelijk inzichtelijk.
- De meeste API-calls geven een aantal standaard waarden terug. Parse in ieder geval de warnings en de errors zodat je weet als er dingen semi-goed of verkeerd gaan.
- Sla het entryid lokaal op in het geval dat je een entryid terug krijgt van de API (bij het correct inschieten van een factuur bijvoorbeeld) en koppel dit lokaal aan de factuur in de webshop. Hiermee kun je voorkomen dat je facturen dubbel overzet. Je zou in theorie ook nog in de webshop checks kunnen inbouwen om totalen te vergelijken met de entry_info API van https://www.siel.nl/acumulus/API/Entry/Get_Entry_Details/ en ergens lokaal een vlag kunnen opsteken als iets afwijkt.
- Kies expliciet voor de identifiers van de kostenplaatsen, rekeningen en factuursjablonen en val niet terug op de standaard waarden.
- Overweeg de connector feedback goed in te richten: https://www.siel.nl/acumulus/API/Basic_Submit/ . Mochten er berichten in de bitbucket van de API terecht komen dan kunnen we gerichter contact opnemen. Een deel hiervan komt ook terug op het notitie-tabblad van de boeking.

- Guido


218
Webshopkoppelingen / Re: Verzamelfactuur WHMCS importeren
« Gepost op: 29 januari, 2016, 19:18:07 »
Ik ken deze specifieke case niet zo goed maar zal het eens aan de ontwikkelaar voorleggen. Wellicht dat je het zelf even kunt testen met een Acumulus proefaccount.

Worden factuur #1 en #2 in jouw voorbeeld in WHMCS wel als gecrediteerd aangemerkt? En heeft de eindklant toegang tot factuur #1, #2 en #3 ?

219
Ik ben er altijd van uit gegaan dat het veiliger is (veiliger in het kader van invoerfouten) om met een melding de boel te blokkeren. Als je door kunt typen is de melding veel makkelijker te negeren. Misschien moeten we er nog eens over nadenken.

Als extra "training" zou je wellicht wat meer het numerieke gedeelte van het toetsenbord kunnen gebruiken. Daar zit geen komma op :) Tenminste, bij de reguliere toetsenborden.

220
Nieuwe functionaliteiten / Re: Vinkje bij mailen van factuur
« Gepost op: 17 januari, 2016, 21:39:06 »
We willen een stukje logica herzien zodat we dit wat netter kunnen presenteren. Echter het is lastig om met de huidige drukte aan te geven hoe en wanneer we hiermee aan de slag gaan.

221
Geregeld. Bij het aanmaken van een nieuwe relatie kun je direct het sjabloon kiezen.

222
Optie om het aan of uit te vinken toegevoegd. Merci voor de suggestie.

223
Webshopkoppelingen / Re: Verzamelfactuur WHMCS importeren
« Gepost op: 09 januari, 2016, 17:00:46 »
Het lijkt me dat het probleem het beste in WHMCS opgelost kan worden. Daar staan volgens jouw voorbeeld nu 3 facturen. Dat lijkt me niet juist en overeenkomen met de werkelijkheid. Wellicht kun je in WHMCS de originele, niet-geagregeerde facturen crediteren.

224
Webshopkoppelingen / Re: apestaartje wordt verkeerd weergegeven
« Gepost op: 08 januari, 2016, 16:36:32 »
Je kunt in het factuur-sjabloon op het tabblad: Algemeen daar wat invloed op uitoefenen. Stukje naar beneden scrollen om de instelling "Naam bij emailadres" te vinden.

Mogelijk heeft jouw email-programma al wel automatisch het relatie-bestand bijgewerkt.. misschien moet je tijdens het testen even de bekende relatie uit je emailprogramma verwijderen om te zien hoe het bij de ontvangers aankomt.

225
Webshopkoppelingen / Re: apestaartje wordt verkeerd weergegeven
« Gepost op: 08 januari, 2016, 16:01:03 »
Dat is bewust zo gedaan. Zie voor een (ietwat technische) uitleg: https://forum.acumulus.nl/index.php/topic,3784.0.html.

226
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
« Gepost op: 07 januari, 2016, 10:12:53 »
Ik denk dat als je gewoon begint er al snel achter komt dat het leuk is om te doen. En zoals uit dit forumdraadje blijkt is er voldoende achterwacht om je blijvend te ondersteunen.

- Guido

227
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
« Gepost op: 07 januari, 2016, 09:59:05 »
Hoi IndigoColors,

- opbouw factuur met logo

Dit is iets waar we met plezier mee helpen. Stuur ons op klantenservice@acumulus.nl het logo op en we maken een net factuursjabloon.

- inboeken van een factuur

Nieuwe boeking -> Nieuwe factuur. Invullen wat van toepassing is en opslaan.

- kosten

Nieuwe boeking -> Zakelijke uitgave. Invullen wat van toepassing is en opslaan. Als je twijfelt over een specifieke factuur gewoon even een mailtje sturen naar klantenservice@acumulus.nl

- kasboek

Zelfde als met uitgaande of inkomende facturen . Boek ze echter ten gunste of laste van de rekening: Kas.

- koppeling webshop

Voor de meeste webwinkels is er een plugin beschikbaar. Een overzicht van ondersteunde webwinkelsoftware is te vinden op: https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen//webwinkels/ . Als je kunt aangeven welke software je gebruikt help ik je graag verder.

- koppeling Ing Bank

https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/banken/ING_Bank/

- en Paypal

https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/betaaloplossingen/PayPal/

- invoer specificaties BBZ uitkering

Oei.. dat weet ik niet met zekerheid te zeggen. Misschien kun je daar even een mailtje over sturen naar klantenservice@acumulus.nl. Dan zoeken we even uit hoe dit ingeboekt moet worden.

Verder kun je als je een stukje op weg bent ons vragen om na te kijken of je bepaalde zaken wel vanzelfsprekend ingeboekt hebt.

Zuuk6!

- Guido

228
Aha. Dat is op zich wel een goed idee. Je kunt nu wel de volgorde al bepalen maar een vinkje is geen overbodige luxe. Ik zet het op de lijst voor de volgende sprint.

229
Misschien begrijp ik de vraag niet helemaal goed. Als je gaat naar:

  Overzichten ->
  Uren-registratie / project-administratie ->

kun je hier bovenin aangeven dat je niet actieve projecten niet wilt zien.

- Guido

230
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
« Gepost op: 05 januari, 2016, 17:41:34 »
Wat weerhoud je er van om bijvoorbeeld zelf een verkoopfactuur in te voeren?

231
Webshopkoppelingen / Re: WooCommerce plugin via WordPress website?
« Gepost op: 04 januari, 2016, 10:34:28 »
Daar wordt aan gewerkt. De koppeling is reeds goedgekeurd door WordPress/WooCommerce om opgenomen te worden.

232
We zetten het op de lijst van kruimelwerk dat we in het nieuwe jaar tijdens een ontwikkel-sprint meenemen.

233
Beste Evangelos,

Een nieuw project starten is totaal niet nodig. Het geeft hooguit een beetje extra inzicht. Als dit niet prettig voor je werkt kun je gewoon met de huidige projecten doorgaan.

- Guido

234
Deze functie is sinds vandaag beschikbaar. Als je vanuit een project (voorheen dossier) onderdelen overzet naar een nieuwe concept-factuur en deze direct opslaat als definitieve factuur dan worden de onderdelen uit het project automatisch bijgewerkt.

Wanneer eerst de tijdelijke factuur als concept of offerte wordt opgeslagen zal er geen automatische koppeling gelegd worden. In dit geval kan de koppeling in het project zelf geactiveerd worden.

235
Webshopkoppelingen / Speciaal voor Salonhouders: Koppeling met Salonized
« Gepost op: 28 december, 2015, 19:37:10 »
Vanuit Salonized uw verkopen en relaties automatisch overzetten in uw boekhouding.

Met het CRM-facturatiepakket van Salonized kiest u voor een mooie, praktische totaaloplossing voor uw salon. Uiteraard zijn alle gangbare functies zoals facturatie en betaalregistratie beschikbaar. Daarnaast voorziet Salonized in voorraadbeheer, een kassamodule, een afspraken-agenda. En, sinds eind 2015, een gratis koppeling met uw boekhouding in Acumulus.

https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/facturatiepakketten/Salonized/

236
Nieuwe functionaliteiten / Re: Koppeling met knab
« Gepost op: 24 december, 2015, 08:31:59 »
Ben je bekend met het importprofiel van KNAB in Acumulus?

https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/banken/KNAB/

Binnen Acumulus is er voor gekozen om juist niet automatisch uw bankmutaties of transacties te importeren. Het automatisch importeren van deze gegevens in boekhoudpakketten betekent vaak niet meer dan het inladen in het zogenaamde bankboek. Hierna dienen alle bankmutaties of transacties veelal handmatig afgeletterd te worden omdat veel essentiële informatie ontbreekt.


Informatie in de bankmutaties of transacties is beperkt omdat een bank of betaaldienst niet kan aangeven:

   - welke kostenplaats van toepassing is.
   - welke kostensoort van toepassing is.
   - met welk btw-tarief gerekend is.
   - of de aankoop (willekeurig) afgeschreven dient te worden.


Deze informatie dient derhalve toegevoegd te worden voordat de mutatie volledig kan worden geboekt.


Acumulus kent geen separaat bankboek. Boekingen hebben invloed op het banksaldo indien deze op "Betaald" worden gezet. Het boeken van bijvoorbeeld een laptop inclusief saldo en eventuele afschrijvingen, gaat in één enkele boekingshandeling.


Acumulus kan op basis van de tegenrekening onthouden om welke relatie het gaat en welke kostenplaats en -soort het betreft. Hierdoor verloopt de verwerking van terugkerende kosten sneller.


Tot slot hechten veel klanten er waarde aan om zelf te kunnen bepalen wanneer zij hun administratie bijwerken en over welke periode. De een doet dat wekelijks, de ander eens in de drie maanden. Het importeren van de bankmutaties of transacties kost maar enkele minuten en biedt de vrijheid om de administratie op eigen initiatief, tempo en boekhoudkundige keuzen bij te werken.

237
Nieuwe functionaliteiten / Re: BTW-vrij in het engels mogelijk?
« Gepost op: 14 december, 2015, 21:25:08 »
Deze optie is eerder vandaag aan het factuursjabloon toegevoegd. Als je het desbetreffende sjabloon opent kun je op het tabblad: Algemeen een alternatieve tekst opgeven.

238
Webshopkoppelingen / Re: Koppeling 1.0.5 WHMCS v6.2
« Gepost op: 14 december, 2015, 07:33:38 »
Ik zal het eens aan de plugin-ontwikkelaar voorleggen. Krijg je de melding bij elke factuur?

239
Webshopkoppelingen / Re: Unsuccesfull install VM3
« Gepost op: 08 december, 2015, 20:48:36 »
Strange. I will ask the VM3 plugin developer to take a look at this.

240
Probeer eens op regel 68:

$joomlaVersion = (new JVersion())->getShortVersion();
te vervangen door:

$joomlaVersion = "3.4.5";
of stuur even een emailtje naar klantenservice@acumulus.nl, dan probeer ik een nieuwe zipfile voor je te brouwen.

241
Webshopkoppelingen / Re: Acumulus webshopkoppeling voor OpenCart 2.0.1.1
« Gepost op: 03 december, 2015, 21:19:17 »
welke foutmelding krijg je?

242
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
« Gepost op: 02 december, 2015, 10:39:53 »
Onze insteek is om het pakket zo te maken dat ook een leek er goed mee uit de voeten kan. Heeft u:

  https://wiki.acumulus.nl/index.php?page=beginnen-met-acumulus

Al gezien?

Wellicht dat u gewoon (met een proefaccount) kunt gaan uitproberen.  Vanzelfsprekend zijn we op de klantenservice (klantenservice@acumulus.nl) of https://www.siel.nl/contact beschikbaar om te helpen en te adviseren.

243
Vraag & aanbod / Re: Hulp gezocht Amsterdam
« Gepost op: 30 november, 2015, 20:32:07 »
Misschien is het een idee om eens op een cursus-avond aan te schuiven?

   https://www.siel.nl/acumulus/cursus-agenda/

244
Nieuwe functionaliteiten / Re: PAKBON
« Gepost op: 26 november, 2015, 14:42:08 »
Wij zien hetzelfde op een kale OSX-installatie. Echter zodra je Libreoffice of OpenOffice installeert gaat het goed.

Je zult welllicht via de finder even met de rechter muisknop het bestandstype opnieuw permanent moeten koppelen aan Libreoffice of OpenOffice.

Recentelijk heeft Chrome een beveiligingsprobleem gehad met RTF-bestanden in combinatie met Microsoft Word. Ik vermoed dat een nieuwe versie van Chrome de associatie met RTF-bestanden weggehaald heeft. Ook als deze niet door Microsoft Word geopend worden.

245
Nieuwe functionaliteiten / Re: 'Documenten'-knop bij Nieuwe Boeking?
« Gepost op: 25 november, 2015, 20:30:16 »
Het staat op de ontwikkelrol om hier een verbetering in aan te brengen. Echter het ligt wat complex en het staat vooralsnog niet heel hoog in de ontwikkelagenda.

246
Nieuwe functionaliteiten / Re: Meerdere relaties tegelijk inactief maken
« Gepost op: 24 november, 2015, 14:09:40 »
Eerder vandaag is er een update uitgerold voor het relatie-overzicht. Ik denk dat je onder de lijst-beheer knop zult vinden wat je graag wilt gebruiken.

247
Vraag & aanbod / Re: Boekhouder/invoerder gezocht omgeving Den Haag
« Gepost op: 22 november, 2015, 10:43:17 »
Volgens mij zijn er voldoende administratiekantoren die een schappelijke prijs hanteren. Wellicht dat een uitzendkracht of iemand in loondienst beter past.

248
Webshopkoppelingen / Koppeling met Gratis Webshop Beginnen
« Gepost op: 22 november, 2015, 10:19:12 »
Slim en eenvoudig exporteren naar Acumulus!

De oplossing van Gratis Webshop Beginnen maakt het wel heel aantrekkelijk om een webwinkel te gebruiken. U hoeft geen techneut te zijn om eenvoudig een webwinkel te starten en in te richten zoals u dat wilt. En als uw webwinkel groeit, dan voorziet Gratis Webshop Beginnen in een prachtige online winkel met vele extra ingebouwde functies voor u en uw klanten.

Meer informatie: https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/webwinkels/Gratis_Webshop_Beginnen/

249
Nieuwe functionaliteiten / Re: Meerdere relaties tegelijk inactief maken
« Gepost op: 05 november, 2015, 13:14:52 »
We zijn even stilgevallen in de directe ontwikkeling hiervan. Er is al wel wat basiscode gemaakt maar we zijn tegen een extra uitdaging aangelopen met betrekking tot de groepsstructuren voor relaties. We kunnen het helaas dan ook nog niet helemaal afronden totdat er iets anders wat beter uitgewerkt is.

Mag ik vragen waarom je op grote schaal relaties op inactief zet?

250
Webshopkoppelingen / Importprofiel voor Shoppagina beschikbaar
« Gepost op: 02 november, 2015, 17:14:55 »
Voor gebruikers met een webwinkel bij Shoppagina is er vanaf vandaag in Acumulus een speciaal importprofiel beschikbaar.

De import werkt op basis van een bij Shoppagina te exporteren CSV-bestand. U download het bestand uit uw beheeromgeving en plaatst het in Acumulus via:

  - Overzichten
  - Geïmporteerde facturen uit andere pakketten

We hopen dat gebruikers van Shoppagina hier extra gemak van zullen hebben.

Bovenstaand, en aanvullende informatie, is terug te lezen op: https://www.siel.nl/acumulus/koppelingen/webwinkels/Shoppagina/

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 12